Thursday, March 19, 2015

Der Cabin BIstro...

Assalammualaikum w.b.t..
Hye..

Kali ni aku nak buat entry pasal makan pulak..
Haritu aku n husband gi makan kat DER' CABIN BISTRO
Location kedai dkt Masai, Johor..
Saje nak try makan kat situ..
Cadangan husband..haruslah ikut..hehehe *_*

Sampai je.. waah.. tempat dia memang unik.. santai, relax..
teruja aku..hehehe..

Service pun terbaik.. sekejap jek order dah sampai..
Tu paling penting..hahaha..

Tak la lama menunggu kan.. sebab memang tgh lapar.

Image result for der cabin

Ni tempatnya..
DER' CABIN BISTRO

Image result for der cabin


Ni antara menu yang aku dapat snap..
tengok.. siap ada buffalo wing lagi
tapi aku tak order la..hehehe


Yang ni husband aku order
Sedap dia kata..


Ni aku yang nak makan..
Punnn sedap jugak...

Menu kat sini banyak yg western.
Tp ade je yg biasa..
Kitorg memang nak try yg western.
So..pada aku memang sgt ok la..
Berpatutan dgn harga..

Ok..nanti boleh la aku  datang makan sini lagi..
hehehe..

Babai..

Image result for der cabin

No comments:

Post a Comment

Sayang korang2 yg suka komen..
Tq soo much (^__^)